Nya delar

Caféracers.se

NCCR Top Brands

More than 150.000 parts online

Fram/Bak-ljus / Blinker

US V-Twin delar

Follow us

WILBERS Stötdämpare

H2H ramar tillverkade i Delsbo

Om du letar efter en stelbensram som har mer att erbjuda än bara ett coolt utseende och om det är åka du vill kunna göra, ja då är NCCR H2H-ramen det du söker!
Det har aldrig varit billigare att bygga sig en egen lätt, kraftfull och hanterbar V-Twin. H2H konceptet är baserat på Buell XB 984- eller 1203-kubiksmotorer, donerade från valfri Buell XB från 2002 till 2010. För att sänka kostnaderna på ditt bygge kan hjul, gaffel, medbringare och bromsar med mera tas från cykeln som motorn kom ifrån.

Med H2H-ramen bygger du en kraftfull cykel som väger mindre än 200 kilo, som går att lägga omkull ner till 50 grader, har bra bromsar, lätt att hantera och serva. H2H-ramen kan användas med framflyttade eller mittmonterade fotpinnar och sadelhöjden kan varieras med skärmhöjden från mycket låg och uppåt. Du kan alternativt montera en solosadel. Ramdesignen tillåter de flesta bensin- och oljetankar. Vi kan utrusta H2H-ramen så att den passar alla Harley Sportster- och luftkylda Buell-motorer.

Andra motorer kan förberedas för på begäran. Vi har specialiserat oss på Sportster samt Buell och bygger därför inte ramar för H-D Bigtwin. Våra ramar är tillverkade i Sverige med rätt stål, geometri och kvalite på TIG-svetsning för att möta SFRO kraven. Ramkitet kostar 29.800 kronor (inkl. moms) och då medföljer alla monteringsdetaljer för motorn, en ny bakaxel, oljefilterflytt-kit och tillverkarcertifikat med alla uppgifter om geometri, material och svetsningar. (Frame only 23.900 kronor).

Då ingår även all hjälp du kan behöva per e-post och telefon. Vill du vara säker på att få en H2H-ram till ditt nästa projekt så lägger du en handpenning på din order! 7 500 kronor och betalar resten vid leverans. Frakt kostar 495 kronor.

H2H-ramen är baserad på Cerberus, stelbens projektet som 2011 tog hem första pris Builders Trophy 2011.

Coolness of the North

NCCR H2H frame

NCCR H2H frame

NCCR H2H on the jig

NCCR H2H frame

NCCR H2H chassis

NCCR H2H frame

Cerberus Custombike

NEW: H2H Hardtail ram med fjädrande sits