Nya delar

Caféracers.se

NCCR Top Brands

More than 150.000 parts online

Fram/Bak-ljus / Blinker

US V-Twin delar

Follow us

WILBERS Stötdämpare

Crash Pads NEW DESIGN !


Crashpad SP2 Stress Simulation
LSL New crashpads

Crashpadkit

Crash Pad - alternativet till enkla nylon kuddar Inom racingen har crashkuddar andvänds länge. För det mesta är det nylonkuddar som skruvs fast med långar skruvar i motorfästet.LSL´s Crash Pads däremot består av en kombination av en aluminiumfattning och en utbytbar plast innerdel.

Crash Kits

Ytterskalen består av en aluminium "svamp" som är väderbeständigt. Avrundade formen förhindra att den fastnar i tex brunnslock och liknande.Innre plastdelen dämpar nedslaget och reducerar motorcykelns hastighet; vid lätt skraping så räcker det att byta ut plastdelen. Stort urval av färger gör det möjligt att anpassa Crash Pads till motorcykeln. De är uppbyggda av två komponenter:

Heads

Plast och aluminium. Plasten för att den ger hög friktion som bromsar in cyklen och aluminium för att inte skada  mc:n om den kanar långt.Hur utmärkt det fungerar visar bilden på GSX-R 1000 som tog en marksyning vid 110 km/h på Nürburgringen.  Pads finns med olika solida hållare för olika modeller. Detaljer till de olika utförandena finns här nere.Nya modeller utvecklas hela tiden.

Styrvikte och Crashballs

Styrvikterna Crash Balls finns i samma karakteristiska svampdesign som Crah Pads. Crash Balls som axelprotektor Enligt samma konstuktion som Crash Balls för styrändarna finns det också skydd för ihåliga axlar till alla aktuella sportmodeller. De klämms i axeln och skyddar speciellt  Buell-modellerna med den sensibla svingen som innehåller olja

More Heads

Färger eloxerad: silver, svart, titan, gul. Pulverlackad: orange, grön, vid, guld. Färgad klarytbehandling röd, blå. Armerad plast svart, kromad och kolfiber look.

Axle skydd, Clutch Ball

Clutch Ball

För att skydda den sensibla kopplingsmekanismen utvecklade LSL en extra skyddsplatta med Crash Ball för särskilt utsatta modeller.

Modellista för alla LSL delar finns i katalogen - Aktuella priser finns i e-butiken


Läs svenska LSL katalogdelen om “Crash-Pads” online

get_adobe_reader

Crashpads, Axlesliders, Clutch Ball, Styrvikterna

Läs mer